ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ: 2310780848
 

Κατηγορίες

GELMATIC

Τώρα μπορείτε να γνωρίσετε και να επιλέξετε μέσα από τη Fournelak Group το καλύτερο μηχάνημα για να ταιριάξει δικές σας ανάγκες και τους περιορισμούς του χώρου, με ασφάλεια, γνωρίζοντας ότι η κορυφαία ποιότητα είναι πάντα εγγυημένη. 

Ιταλικές παγωτομηχανές GELMATIC με τις οποίες μπορείτε να παράγετε πάντα soft παγωτό, express gelato, παγωμένο γιαούρτι και παγωμένα επιδόρπια ζαχαροπλαστείου

Ρωτήστε μας για να προτείνουμε τις λύσεις που θα εξυπηρετήσουν καλύτερα τις δικές σας ανάγκες!

Παγωτομηχανή GEL MATIC BC 100 PM
6.500,00€

Επιτραπέζια παγωτομηχανή κανονικής παραγωγής 1 γεύσης, ιταλικής κατασκευής.Χειροκίνητος μηχανισμός με σύστημα διόγκωσης.Κατάλληλη για την παρασκευή παγωτού Soft, frozen yogurt και παγωμένων ..

Καλάθι
Παγωτομηχανή GEL MATIC BC 150 PM
7.600,00€

Επιτραπέζια παγωτομηχανή κανονικής παραγωγής 1 γεύσης, ιταλικής κατασκευής.Με ψηφιακή οθόνη αφής και σύστημα διόγκωσης.Κατάλληλη για την παρασκευή παγωτού Soft, frozen yogurt και παγωμένων γ..

Καλάθι
Παγωτομηχανή GEL MATIC BV 200PM
12.600,00€

Επιδαπέδια μηχανή παγωτού.Εξαιρετική μηχανή παγωτού με χειροκίνητο μηχανισμό και σύστημα διόγκωσης του παγωτού.Κατάλληλη για soft παγωτό, express gelato, frozen yoghurt και παγωμένα γλυκίσμα..

Καλάθι
Παγωτομηχανή GEL MATIC BC 250 PM
12.000,00€

Επιτραπέζια παγωτομηχανή κανονικής παραγωγής 2 γεύσεων και 1 mix, ιταλικής κατασκευής.Με ψηφιακή οθόνη αφής και σύστημα διόγκωσης.Κατάλληλη για την παρασκευή παγωτού Soft, frozen yogurt και ..

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)