ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ: 2310780848
 

Κατηγορίες

Καθαριστικά Μηχανών - Μύλων Καφέ

Η σωστή συντήρηση των μηχανημάτων μας είναι μεγίστης σημασίας τόσο για τη διάρκεια ζωής τους όσο και για το τελικό παραγόμενο προϊόν.

Βρείτε αναλώσιμα τα οποία θα σας βοηθήσουν στη σωστή συντήρηση και καθαρισμό των μηχανημάτων σας!

URNEX CAFIZA 2 - Σκόνη Καθαρισμού
7,50€

Συμπυκνωμένη φόρμουλα που εξαλείφει τα υπολείμματα καφέ από τα γκρουπ, τις βαλβίδες και τις σωληνώσεις τους.Απαραίτητο για την καθημερινή διαδικασία καθαριότητας, back flush.Με ειδική σύνθεσ..

Καλάθι
URNEX CAFIZA - ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΦΕ
11,00€

Εξαλείφει τα υπολείμματα καφέ από τα γκρουπ, τις βαλβίδες και τις σωληνώσεις των μηχανών καφέΜε ειδική σύνθεση για ελεγχόμενη διαλυτότητα, εύκολο ξέβγαλμα και αποτελεσματικό καθάρισμαΣχεδιασ..

Καλάθι
Urnex Grindz - Καθαριστικό μύλου άλεσης καφέ
15,80€

Καθαρίζει τα μαχαίρια και το εσωτερικό του μύλου άλεσης καφέ χωρίς την ανάγκη αποσυναρμολόγησηςΦυσικό προϊόν απαλλαγμένο από οποιοδήποτε χημικό στοιχείοΟργανικά συστατικά, χωρίς γλουτένηΑπομ..

Καλάθι
Urnex Rinza - Καθαριστικό Συστήματος Γάλακτος
11,00€

Διασπά συσσωρευμένη πρωτεΐνη γάλακτος, λιπαρά και άλαταΚαθαρίζει εύκολα όλο το κύκλωμα ροής του καπουτσινατόρεΕπίσης καθαρίζει ακροφύσια ατμού παραδοσιακών μηχανών καφέΤο ενσωματωμένο σύστημ..

Καλάθι
Urnex Tabz - Ταμπλέτες Καθαρισμού Μηχανών Καφέ Φίλτρου
11,00€

Καθαρίζει το καλάθι συγκράτησης του φίλτρου εκχύλισης του καφέ και το θερμός ή την κανάτα με μια απλή κίνηση.Ελεγχόμενη δόση σε μορφή ταμπλέτας εξασφαλίζει καθαριότητα και περιορίζει την σπα..

Καλάθι
Urnex Pakz - Σκόνη Καθαρισμού Μηχανών Καφέ Φίλτρου
7,00€

Καθαρίζει το καλάθι συγκράτησης του φίλτρου εκχύλισης του καφέ και το θερμός ή την κανάτα με μια απλή κίνηση.Διατίθεται συσκευασμένο σε φακελάκια μιας δόσης κατασκευασμένα από διηθητικό χαρτ..

Καλάθι
Urnex Cafe Wipz - Μαντηλάκια Καθαρισμού
10,50€

Υγρά, άοσμα μαντηλάκια καθαρισμού του εξοπλισμού και του πάγκου εργασίας.Σχεδιασμένα για χρήση σε μύλους άλεσης, κρύα ακροφύσια ατμού και στις επιφάνειες των πάγκων εργασίας.Το προϊόν είναι ..

Καλάθι
Urnex Sprayz - Σπρέι Καθαρισμού
9,50€

Σπρέι καθαρισμού εξοπλισμού καφέ.Η σύνθεσή του βασίζεται αποκλειστικά στα φυτά και είναι φιλική προς το περιβάλλον.Διασπά τα υπολείμματα του καφέ και είναι ασφαλές για τρόφιμα.Καθαρίζει δοχε..

Καλάθι
Urnex Liquid Dezcal - Υγρό Καθαριστικό Αλάτων
9,50€

Μη τοξικό, βιοδιασπώμενο και ασφαλές καθαριστικό αλάτων.Ειδικά σχεδιασμένο για γρήγορη και αποτελεσματική αφαίρεση των αλάτων από boilers και αντιστάσεις.Είναι κατάλληλο για χρήση σε μηχανές..

Καλάθι
Urnex Dezcal - Καθαριστικό Αλάτων
1,80€

Μη τοξικό, βιοδιασπώμενο και ασφαλές καθαριστικό αλάτων.Ειδικά σχεδιασμένο για γρήγορη και αποτελεσματική αφαίρεση των αλάτων από boilers και αντιστάσεις.Χρησιμοποιείται επίσης για την συντή..

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)