ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ: 2310780848
 

Κατηγορίες

Εστίες Αερίου - Ρεύματος

Τα σετ δύο, τεσσάρων και έξι εστιών υγραερίου της SER GAS διατίθενται επιτραπέζια ή συνδυασμένα με ερμάριο. Πρόκειται για εξαιρετικά αξιόπιστα προιόντα εξοπλισμένα με επισμαλτωμένες σχάρες και μαντεμένιους καυστήρες μεγάλης απόδοσης. Διαθέτουν συστήματα ασφαλείας (διακόπτης - θερμοκόπια - πιλότος) και κατασκευάζονται από τα ποιοτικότερα υλικά που προβλέπονται από τους διεθνείς κανονισμούς. 

Εστία Αερίου SER GAS FL12
255,00€

Η εστία αερίου FL12 διαθέτει πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα και επισμαλτωμένες σχάρες, αλλά και με χρωμιωμένη σχάρα.Οι καυστήρες είναι φτιαγμένοι από χυτοσίδηρο μεγάλης απόδοσης. Οι διακ..

Καλάθι
Εστία Αερίου SER GAS FL24
390,00€

Η εστία αερίου FL24 διαθέτει πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα και επισμαλτωμένες σχάρες, αλλά και με χρωμιωμένη σχάρα.Οι καυστήρες είναι φτιαγμένοι από χυτοσίδηρο μεγάλης απόδοσης.&nb..

Καλάθι
Εστία Αερίου SER GAS FL36
540,00€

Η εστία αερίου FL36 διαθέτει πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα και επισμαλτωμένες σχάρες, αλλά και με χρωμιωμένη σχάρα.Οι καυστήρες είναι φτιαγμένοι από χυτοσίδηρο μεγάλης απόδοσης.&nb..

Καλάθι
Εστία Αερίου SER GAS FC2S7
490,00€

Εστία Αερίου FC2S7 από την SER GAS.Τα σετ δύο, τεσσάρων και έξι εστιών υγραερίου της SER GAS διατίθενται επιτραπέζια ή συνδυασμένα με ερμάριο. Πρόκειται για εξαιρετικά αξιόπιστα προϊόντα εξο..

Καλάθι
Εστία Αερίου SER GAS FC4S7
970,00€

Εστία Αερίου FC4S7 από την SER GAS.Διατίθενται επιτραπέζια ή συνδυασμένα με ερμάριο.Πρόκειται για εξαιρετικά αξιόπιστα προϊόντα εξοπλισμένη με επισμαλτωμένες σχάρες και μαντεμένιους καυστήρε..

Καλάθι
Εστία Αερίου SER GAS FC6S7
1.260,00€

Εστία Αερίου FC6S7 από την SER GAS.Διατίθενται επιτραπέζια ή συνδυασμένα με ερμάριο.Πρόκειται για εξαιρετικά αξιόπιστα προϊόντα εξοπλισμένη με επισμαλτωμένες σχάρες και μαντεμένιους καυστήρε..

Καλάθι
Εστίες Ρεύματος SER GAS FC2ES7
615,00€

Η ηλεκτρική εστία FC2ES7 διατίθεται είτε χωριστά είτε συνδυασμένα με φούρνο ως επαγγελματική κουζίνα. Τα άριστης ποιότητας υλικά κατασκευής και η προσεγμένη σχεδίαση συντελούν στο να επ..

Καλάθι
Εστίες Ρεύματος SER GAS FC4ES7
885,00€

Η ηλεκτρική εστία FC4ES7 διατίθεται είτε χωριστά είτε συνδυασμένα με φούρνο ως επαγγελματική κουζίνα. Τα άριστης ποιότητας υλικά κατασκευής και η προσεγμένη σχεδίαση συντελούν στο να επ..

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)